Társasjáték SIG

Időpont

Havonta kétszer, szombatokon
 

Helyszín

Mensa-iroda

1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 27.
 

Szervező(k) neve

Mandics Zoltán
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A Társasjáték SIG rendszeres összejövetele, minden hónap utolsó szombatján, valamint két héttel előtte. Továbbra is meghirdetünk minden alkalmat, ezeket az Aktuális programok között találod.

Gyere és játssz a klub több mint 150 játékával, vagy hozd el a kedvenceidet! Ha csak 1-2 óra szabad időd van, arra is érdemes lehet beugrani, folyamatosan kezdődnek újabb partik. Az iroda reggel 10-től késő éjfélig van nyitva, jól megközelíthető 72-es trolival.

 
Az nem gond, ha még nem ismersz senkit a Mensában, a klubban csak a legbarátságosabb tagokkal találkozhatsz, akik mindig örülnek az új arcoknak.
 
Ha akarsz, hozhatsz magaddal rágcsát, üdítőt. Az ebédszünetben pizzát vagy egyéb melegételt szoktunk rendelni, amit a játékoktól tisztes távolságban fogyasztunk el.
 
Azoktól, akik jelenleg nem Mensa tagok és elmúltak 17 évesek, 500 Ft hozzájárulást kérünk. A befolyt pénzt további társasjátékok beszerzésére fordítjuk.