Csúszik a Mensa a Júliai Alpokban

Időpont

2020. február 6., csütörtök, 10:00 - 2020. február 9., vasárnap, 17:00
 

Helyszín

Kanin-Sella Nevea Ski Resort

5230 Bovec, Szlovénia
 

Szervező(k) neve

Schiessler Vilmos
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+n

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A Júliai Alpok délnyugati vonulata különleges mikroklímával megáldott. Ez az első magas hegygerinc, amely küszöböt képez az Adriai tenger felől érkező párás levegőnek, emiatt a tél első, hidegebb felében rendkívül csapadékos. A tél vége felé, a felmelegedés megindulásával, amikor a levegő hőmérséklete magasabb lesz, mint a tengeré, szárazabb időjárás várható. Így nem ritkán 3-4 m-es hótakaró mellett napos idő jellemző a régióra. Használjuk ezt ki, és csússzunk együtt!
 
Ajánlom:
 •  kezdőknek és középhaladóknak, akik szeretnének európai színvonalú, magyar oktatóktól gyorsan és hatékonyan tanulni, változatos pályákon, és nem sorban állással tölteni az időt a felvonó tövében
 •  középhaladóknak, akiknek még nem szempont, hogy több 100 km-nyi pályarendszer legyen alattuk, viszont kedvelik a lélegzetelállító panorámát, és a kisebb, családias környezetet
 •  haladóknak, akik már unják a tükrösre ratrakolt pályát, és kiugratnának a szűz hóra is egy kicsit
 •  haladóknak, akik már bele is kóstoltak a freeride világába, de eddig túravezető híján nem mertek a pályáktól távolabbra elkolbászolni (helyesen). Őket garantáltan le fogja nyűgözni a végtelen lehetőségek tárháza, és a szűzhavas lejtőkbe rajzolt első nyomvonalak érzése.
Nem ajánlom:
 •  haladóknak, profiknak, akik továbbra is a pályán maradnának. Őket nem fogja kielégíteni a 30 km-nyi pályarendszer.
 •  freestyle snowboardosoknak. Itt nincs park.

Árak: 

 •  Szállás 3 éjszakára, apartmanban, 2-4 ágyas szobákban (lásd flyer-ek), full felszerelt konyhával, létszámtól függően: 75-90 Eur/fő
 •  Síbérlet: 4 napos felnőtt: 131 Eur, junior 14-18 éves: 99 Eur, gyermek: 33 Eur
 •  Utazás: kisbuszainkkal 50 Eur/fő, vagy egyénileg.
 •  Sí/snowboard oktatás, kezdő és haladó is: 3 órás, 9-12 vagy 13-16: 60 Eur, és ez osztódik szét a résztvevők között, ami max. 6 fő, ez esetben 10 Eur/fő. Természetesen egy nap kettőn is részt lehet venni, akinek a kondíciója megengedi.
 •  Freeride túravezetés: ingyenes, ezt én csinálom, és csak megfelelő board/sítudással viszlek el. Oktatást én nem tudok vállalni, nincs róla papírom, csak a biztonságos útvonalakat tudom nektek megmutatni. Snowboardos technikákban persze szívesen segítek, de pl. freeski még nem is volt a lábamon.
 •  Felszerelés bérlés: lehet a helyszínen is, de itthon olcsóbb. Segítek, hogy hol/mit.

Jelentkezési tudnivalók

A jelentkezési, és egyben utalási határidő legyen 2019.12.20. péntek.
Számlaszám: 11773425-05088706 (Schiessler Vilmos)
Előleg összege: 15.000,- Ft (Kérlek, ezt a jelentkezés után 7 napon belül utald át!)