Mensa HungarIQa Társasjátékverseny XI.

Időpont

2019. augusztus 10., szombat, 10:00
 

Helyszín

Hotel Mercure Korona

1053 Budapest, Kecskeméti u. 14.
 

Szervező(k) neve

Mandics Zoltán
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Idén tizenegyedik alkalommal rendezzük meg a Mensa HungarIQa Társasjátékversenyt. Erre az eseményre a társasjáték kiadók nevezik magyar nyelven megjelent játékaikat, amelyeket a résztvevő M-ek tesztelnek, majd ennek alapján odaítéljük "A Mensa társasjátékverseny győztese" címet.

A rendezvény legfőbb célja a hazai társasjáték-kultúra fellendítése, a legjobb, legszórakoztatóbb, leginkább elgondolkodtató játék megtalálása. Na és persze az is, hogy eközben mi is jól érezzük magunkat.

Az esemény jellege M, azaz a játékok tesztelésében és értékelésében csak Mensa-tagok vehetnek részt. Délelőtt 10-től este 9-ig fogunk játszani és ezalatt kell a pontozólapokat is kitölteni. Természetesen rövidebb időre is lehet jönni, de érdemes legalább 4-5 órát rászánni, hogy legyen összehasonlítási alap a pontozáshoz. Ott tartózkodása idejére elegendő étellel-itallal mindenki szerelkezzen fel. A szállodában és a közelben is van étterem és kávézó, akár azokat is igénybe lehet venni.

Eredményhirdetés és díjátadás augusztus végén várható.

Kedvcsinálónak itt taláhatsz információkat az eddigi versenyekről:
https://mensa.hu/jatsszunk/tarsasjatek-verseny

Regisztrálj és segíts eldönteni az idei díj sorsát!

---

A Mensa-rendezvényen készült felvételek felhasználásáról itt olvashatsz.
Amennyiben jelentkeztél, de utána mégse jössz el – és nem is törlöd a regisztrációdat –, úgy a későbbiekben a programokra való jelentkezésedet korlátozhatjuk!