Mensa kirakodóvásár 2019.

Időpont

2019. december 1., vasárnap, 09:00 - 19:00
 

Helyszín

Lurdy ház

1097 Könyves Kálmán körút 12-14.
 

Szervező(k) neve

Kovács Kata
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+n

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A Facebook-csoportok forgalmát és a 3 évvel ezelőtti rendezvény sikerét látva, az ünnepek közeledtével kerül megrendezésre az "offline bolhapiac".

Gyere el te is...

 • ha van olyan ruhád, könyved vagy használati tárgyad, amit meguntál vagy már nem használsz, de még jó és tiszta állapotú, és szeretnéd eladni vagy elcserélni;
 • ha online már rutinosan kereskedsz ezekkel, vagy akár vettél/el is adtál már valamit valamelyik mensás csoportban, így az most a valóságban is gazdát cserélhet;
 • ha a tökéletes karácsonyi ajándékot keresed;
 • ha csak szeretnéd ezt a napot mensások között eltölteni, hiszen a bolhapiac mellett a Lurdy éttermei és üzletei (http://lurdyhaz.hu/lurdyhaz/fomenu/uzleteink.html) is nyitva állnak;
 • mert a rendezvényt vásárlók részére most a mensán kívül is meghirdetjük, tehát vásárolni külsősök is jöhetnek;
 • mert a megmaradt holmikat, amiket már nem vinnél haza, rászorulók részére ajánljuk fel (kérlek, vedd figyelembe, hogy adományba nem feltétlenül tudunk minden felajánlást elfogadni, ezt a helyszínen egyeztetjük);
 • mert sajnos olyan fogyasztási korban élünk, amikor a dolgokat inkább eldobjuk vagy csak felhalmozzuk, mintsem megjavítjuk vagy akár eladjuk/továbbadjuk valakinek, aki még hasznukat tudná venni.

Ha Te is használt terméket vásárolsz, a Földünket is óvod. :-)
Az egyesület támogatásával béreltünk termet a Lurdy Házban 2019. december 1-re, ahol 50 asztal kiadó M árusok számára.

Ha van kedved eljönni és nézelődni, vásárolni, akkor jelentkezz itt az oldalon, hogy lássuk, kb. hány vendégre számíthatunk. A rendezvény M+n jellegű, így örömmel látjuk a családot, barátokat is. Vásárlók és eladók számára egyaránt reggel 9-től este 19 óráig nyitva áll a kapu.

Jelentkezés árusoknak:

Ha árusítani szeretnél, azt e-mailben jelezd: drkovacskata@mensa.hu
Foglalásod akkor válik véglegessé, ha befizetted az asztal a 3.500 Ft-os díját. Foglalhatsz csak fél asztalt is, akkor 2.000 Ft a fizetendő. Összesen 50 asztalunk van, így érdemes időben jelentkezni.

Az asztal árát előzetesen szükséges átutalni az egyesület számlaszámára a jelentkezés után 10 napon belül.
A részvételi díjat a Mensa HungarIQa Egyesület 10918001-00000051-98370032 (Unicredit Bank Zrt.) számú alszámlájára várjuk.
(Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel neved és azt, hogy bolhapiac)

Fontos tudnivalók árusoknak:

 • Az asztal bérleti díja 3.500 forint, mely feljogosít az árusításra a teljes nyitva tartási időben, azaz reggel 9-től este 19 óráig. Fél asztalt is bérelhetsz, akkor 2.000 Ft a bérleti díj.
 • Az asztal mérete 180x50 cm. Érdemes terítőt hozni az asztalra. Termékeket az asztalon és az asztal egyik oldalán 1 méteres helyen lehet elhelyezni.
 • A vásáron árusítható cuccok: minden, amit otthon meguntál, de más számára még jó lehet.
 • A vásárra kizárólag tiszta ruhákat és kifogástalan minőségű termékeket hozzatok. Csupa olyasmit, amit ti is szívesen megvennétek! Elektronikus készülékek kipróbálására áramforrás rendelkezésre áll.
 • A termékek árát ti határozzátok meg, az árcímkéről is nektek kell gondoskodnotok!
 • Fogast, állványt, kosarat, stb. hozhattok!
 • Egy asztalnál maximum ketten árusíthatnak. Ez praktikusan azt jelenti, hogy egy fő bérli ki az asztalt és fizeti ennek díját az egyesület felé, de megfelezheti egy másik M barátjával – ha egyedül nem tudja megtölteni az asztalt.
 • Magánszemély ingóság értékesítése 1 adóévben 600.000 Ft-ig adómentes. Az eladott holmi után nem kell adni blokkot.