Mensa Maffiabajnokság

Időpont

2019. október 26., szombat, 13:00
 

Helyszín

MOA alapítványi iskola

1031 Budapest, Kalászi utca 5.
 

Szervező(k) neve

Armuth @ Gábor
 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A Mensa HungarIQa egyesület egyik kedvenc játéka (volt?) a Maffia. Kitűnő társasjáték, fejleszti a szociális képességeket, a logikát és megtanít igazán jól hazudni. :-)  A néhány száz fős egyesületben gyakorta ült neki 10-15M, hogy vígan "halmomra gyilkolják" egyMást. A játék nem csak igen élvezetes, de a közösség (de)formáló erejét sem vitatják.

E nemes hagyományt ápolva, kísérletet teszünk arra, hogy a játék is lehetőséget kapjon felnőni az egyesület méretéhez. Ezért kissé újra- és továbbgondolva meghirdetjük a

Mensa HungarIQa első maffiabajnokságát.

A program délutántól estig tart.

A regisztrációs díj kb. 950.-Ft lesz, ami némi ellátást is tartalmaz; meghalni nem a kiszáradás miatt fogsz... 
Fizetni egyelőre NEM KELL, erről majd akkor küldünk infókat, amikor összegyűlni látszik a minimálisan szükséges létszám, kb. 36 fő.

A játék szabályai (melyet a regisztrációval elfogadsz):
https://drive.google.com/open?id=1S5jOojLHonYv-OR6hMsOejWdvSkYtBMJ

A bajnokság akkor indul el, ha legalább három játékra elég jelentkező van, akik a regisztrációs díjat befizették. A maximális létszám: 5 csapat (kb. 5X12-15MBer).

A programot megelőzően "edzéseket" tartunk majd, melyeket külön programként hirdetünk meg. Az "edzések" célja, hogy olanok is jelentkezhessenek a bajnokságra, akik még nem játszottak maffiát és, hogy az új szabályrendszert a bajnokság előtt teszteljük.
Kérlek, hogy ha a bajnokságra jelentkezel lehetőleg előtte legalább egy edzést is látogass meg!"