MY-NY 2019/20 – nemzetközi újévi ifjúsági tábor

Időpont

2019. december 27., péntek, 14:00 - 2020. január 2., csütörtök, 16:00
 

Helyszín

Zsóry Zsibongó

3400 Mezőkövesd, Olajfa út 1.
 

Szervező(k) neve

Antal Regina, Bartha Dani, Chrobacsinszky Eszter, Keresztes Virág, Sutyinszki András
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

A nemzetközi ifi SIG (MY-SIG) újévi tábora idén már 11. alkalommal várja a fiatal (de azért legalább 18 éves) mensásokat és +1-eiket. Ráadásul most nem is kell messzire menni érte: Mezőkövesden leszünk!

150 jó fej, nyitott tagtárs Európa minden szegletéből, és egy egész héten át tartó buli rengeteg programmal (karaoke, beer pong, kirándulások, bor-, sör-, és miegyéb-kóstoló, állandó társasszoba), Szilveszter este pedig irdatlan jelmezes bulival! Az idei téma: videojátékok! Ezt nem hagyhatod ki!

Ár: 175-300€ szobamérettől függően. Ebben benne van a szállás, meleg vacsora és egész napos önkiszolgáló konyha, illetve nagyon sok program. 

További infó: http://my-ny.org/ 
Jelentkezés UGYANEZEN A CÍMEN (tehát nem a magyar Mensa-oldalon!) október 17. 19:00-tól. Vigyázat, gyorsan el fognak fogyni a helyek!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/751028392002222/
(ehhez be kell lépned a MY-SIG csoportba: https://www.facebook.com/groups/MYSIG/ )

Ha további kérdésed van, keresd a szervezőket: Antal Reginát, Bartha Danit, Chrobacsinszky Esztert, Keresztes Virágot vagy Sutyinszki Andrást, vagy látogass el egy HY-SIG rendezvényre, ahol biztosan lesznek olyanok, akik már voltak hasonló helyen! Gyere, szilveszterezz velünk!