Társasjáték SIG - 2019. december 28.

Időpont

2019. december 28., szombat, 10:00
 

Helyszín

Mensa-iroda

1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 27.
 

Szervező(k) neve

Mandics Zoltán
 

Szervező(k) emailcíme

 

Jelleg

M+1

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Ahogy minden hónapban kétszer, ma is éjszakába nyúlóan fogunk társasozni a Mensa-irodában! Gyere és játssz a klub több mint 300 játékával, vagy hozd el a kedvenceidet!  Ha csak 1-2 óra szabad időd van, arra is érdemes lehet beugrani, folyamatosan kezdődnek újabb partik.

Az nem gond, ha még nem ismersz senkit a Mensában, mert Platón szerint többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt. Vannak tapasztalt játékosok, akik többórás szuperbonyolult játékokhoz keresnek méltó ellenfeleket. És vannak akik könnyed szórakozáshoz várnak partnereket. Ha új vagy a társasjátékok világában, ez utóbbiakhoz érdemes csatlakozni, mert mindig örülnek az új arcoknak.

Ha akarsz, hozhatsz magaddal rágcsát, üdítőt. Az ebédszünetben pizzát vagy egyéb melegételt fogunk rendelni, amit a játékoktól tisztes távolságban fogyasztunk el.

Azoktól, akik jelenleg nem Mensa tagok és elmúltak 17 évesek, 500 ft hozzájárulást kérünk. A befolyt pénzt további társasjátékok beszerzésére fordítjuk.