Vendégünk V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere

Időpont

2019. december 3., kedd, 18:30
 

Helyszín

Memo Budapest

1077 Budapest, Wesselényi u. 73.
 

Szervező(k) neve

Szamosközi Péter
 

Jelleg

M

Az eseményre jelentkezni csak bejelentkezés után van lehetőség.

 
 

Kérjük, ha +1-es programra vendéget is hozol, akkor először magadat regisztráld be külön, és csak utána - szintén külön - a +1-et!

A jelentkezést a Saját adatlap tetején lévő Jelentkezések fülön lehet törölni, módosítani.

Leírás

Milyen volt a 2019. évi önkormányzati választás M-politikusként? Mennyire volt intelligens a különböző szereplők kampánya? Milyen a hangulat az évtizedek óta konzervatív kerület élén zöld-bal polgármesterként, első alkalommal ugyanilyen pártállású közgyűléssel? 

Vendégünk, V. Naszályi Márta, szülei budaváriak, ő is a kerületben nőtt fel, és jelenleg is ott él a családjával. A szentendrei ferences gimnáziumban érettségizett, a Kertészeti Egyetemen szerzett táj- és kertépítész mérnöki, majd az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán építészmérnök diplomát. Ezek mellett pszichodráma vezető, bibliodráma vezető, EU pályázatíró és igazságügyi mediátor végzettséggel is rendelkezik. Politikai karrierjét 2010-ben kezdte, eleinte a Lehet Más a Politikában, majd a Párbeszéd Magyarországért alapító tagja lett. 2014-től kerületi önkormányzati képviselő, 2018-tól fővárosi képviselő, 2019. október 13. óta Budapest 1. kerületének polgármestere.

---------

A programra az első 150 jelentkező fér be, a többiek várólistára kerülnek.
De jelentkezz utána is bátran, mert az utolsó napokban néha 20-30 ember is lejelentkezik.

A Mensa-rendezvényen készült felvételek felhasználásáról itt olvashatsz.
Amennyiben jelentkeztél, de utána mégse jössz el – és nem is törlöd a regisztrációdat –, úgy a későbbiekben a programokra való jelentkezésedet korlátozhatjuk!